Glicotossine
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DESCRIZIONE: Si ritiene che i prodotti finali della glicazione avanzata (AGE) nella nostra dieta accelerino il processo di invecchiamento. Hai una domanda su questo video? Lascialo nella sezione commenti su http://nutritionfacts.org/videos/glycotoxins/ e cercherò di rispondere! Non esitare a pubblicare qualsiasi domanda di tipo chieda al dottore qui nella sezione commenti e sarei felice di provare a rispondere. Assicurati di guardare altri video sull'invecchiamento (http://nutritionfacts.org/topics/aging/). E ci sono 1,449 soggetti (http://nutritionfacts.org/topics /) coperto nel resto dei miei video: sentiti libero di esplorarli!
Credito immagine: Christopher Craig /Flickr
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Thanks for the info. Dr.Greger! <3
oke but whar are the bigest sources of AGEs becouse some people belive we should not eat a diet high in carbs
Woaw even dry heat causes AGE😯
Wow AGE reduces our age
I have read a lot about AGEs and in red roasted meat they are especially high- they form when sugar molecules are kind of combined with Amino acids… But here is my question: Could someone explain the metabolic pathway how they are formed in meat? Is this due to the muscle glycogen? Because meat does not contain sugar- just a tiny amount of muscle glucose- but this muscle glucose after killing the animal normally is converted into lactic acid…So why does meat contain so much more AGEs then Bread? Thank you 😀
I've just crossed the air fryer off my birthday list!