Il frutto il cui succo è più sano

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DESCRIZIONE: Puoi nominare un frutto il cui succo trasformato è più salutare del semplice consumo del frutto stesso? Hai una domanda su questo video? Lascialo nella sezione commenti su http://nutritionfacts.org/videos/the-fruit-whose-juice-is-healthier/ e cercherò di rispondere! In generale, però, i cibi integrali sono i migliori. Guarda i miei video sugli alimenti trasformati (http://nutritionfacts.org /temi/alimenti-lavorati/). Per ulteriori informazioni sulla biodisponibilità dei fitonutrienti, vedere i miei video Assorbimento dei nutrienti degli alimenti crudi (http://nutritionfacts.org/video/raw-food-nutrient-absorption-3/) e miti sulla dieta dei cibi crudi (http://nutritionfacts.org/video/raw-food-diet-myths/). E ho centinaia di altri video su più di mille argomenti che puoi dare un'occhiata (http://nutritionfacts.org/topics/). Tutto su questo sito è gratuito!
Credito immagine: ComùnicaTI via Flickr, e Missouri Historical Society, St. Louis via Wikimedia. Commons.
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19 Risposte a “Il frutto il cui succo è più sano”

  1. Low-sodium V-8 is pretty good…I usually have it for a mid-morning snack along with a palmful of raw organic pumpkin seeds or almonds.

  2. It'd be wonderful if you could post it to this specific video on nutritionfacts. org. This way more people benefit from the response, and I can actually provide you with links (which I can't do on Youtube). Thanks!

  3. OK … this is truly fascinating … as are tomatoes.  BUT, we know from stats that in some quantifiable way that I do know that cooked tomatoes are supposed to have more nutrition than raw tomatoes.  So, is it the cooking, i.e. pasteurization that is what makes tomato juice "healthier" and does that mean if I just shove tomatoes into my juicer that the juice that comes out will NOT be healthier than eating tomatoes raw?

  4. The study flashed on the screen shows "processed" fruit juice, not fresh. Processing removes most nutrients when pasteurization occurs and the air is removed for storage. Note the phrase from fresh fruit OR concentrate. This is a huge flawed study.

  5. the reason for this is that tomato juice is not made from whole tomatoes, but from concentrated paste of dried ones. hence the antioxidant concentration is higher

I commenti sono chiusi.