Aggiornamento sul cioccolato
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DESCRIZIONE: Riassunto dei risultati di un importante convegno scientifico internazionale. Hai una domanda su questo video? Lascialo nella sezione commenti su http://nutritionfacts.org/videos/update-on-chocolate/ e cercherò di rispondere Esso! E dai un'occhiata al sequel, Carob Is Good For You? (http://nutritionfacts.org/video/is-carob-good-for-you/). Inoltre, ci sono 1,380 altri soggetti (http://nutritionfacts.org /topics/) trattate nel resto dei miei video: sentiti libero di esplorarle anche tu!
Credito immagine: La.blasco / Flickr
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What about super dark chocolate that has minimal amounts of sugar and is non-dairy?
It taste so nice…..? MY GOD THIS IS GROUND BREAKING!!!! Think of the implications!
Natural fats are only a problem when they're over consumed, which is usually the case. I buy the organic unsweetened bakers chocolate. Dissolve it in hot water. Maybe add a small amount of milk, which adds sweetness.
organic cold pressed cacao for the win
Cocoa mass = cocoa + cocoa butter. Shouldn't it be healthy together again? ^^
CHOCOLATE