Attività antimutagena del tè verde contro il tè bianco

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DESCRIZIONE: La capacità del tè verde, rispetto a quello bianco, di proteggere dal danno al DNA in vitro causato da un agente cancerogeno del pollo cotto (ammina eterociclica). I dati sugli antiossidanti con quell'interessante risultato sul succo di limone possono essere trovati in Green Tea vs. White (http://nutritionfacts.org/video/green-tea-vs-white/). Altri video interessanti sul tè includono Alterazione delle onde cerebrali dietetiche (http://nutritionfacts.org/video/dietary-brain-wave-alteration/) e Cannabis Receptors & Food (http://nutritionfacts.org/video/cannabis-receptors-food/). Il tempo di preparazione del tè bianco, più lungo e migliore, non mi ha sorpreso, ma questo sì: Cold Steeping Green Tea ( http://nutritionfacts.org/video/ tè verde freddo-macerato/). Un altro modo per massimizzare l'assorbimento dei fitonutrienti nel tè è mangiarlo; vedi Matcha ti fa bene? (http://nutritionfacts.org/video/is-matcha-good-for-you/) e A Better Breakfast (http://nutritionfacts.org/video/a-better-breakfast/). Si può però esagerare: Overdosing on Tea (http://nutritionfacts.org/video/overdosing-on-tea/). Altri modi per proteggere il proprio DNA includono mangiare broccoli, evitare la pancetta, non esagerare con la stevia e mangiare una dieta a base vegetale, vedere Riparazione del danno al DNA ( http: //nutritionfacts.org/video/repairing-dna-damage/) e Research into Reversing Ageing (http ://nutritionfacts.org/video/research-into-reversing-aging/). Il tè con caffeina non è però disidratante? Questo è l'argomento del video-of-the-day di NutritionFacts.org di domani (http://nutritionfacts.org/video/is-caffeinated- tè disidratante/). Durante l'attesa, ci sono altri 1,000+ argomenti da esplorare su http://nutritionfacts.org/topics/.<br/>
Hai una domanda per il dottor Greger su questo video? Lascialo nella sezione commenti su
http://nutritionfacts.org/video/antimutagenic-activity-of-green-versus-white -tea/ e cercherà di rispondere!

Credito immagine: Prenn e Edgar181 tramite Wikimedia Commons.
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10 Risposte a “Attività antimutagena del tè verde contro il tè bianco”

  1. How does lemon raise antioxidents? How much lemon should be used per serving? Should lemon be added to water before or after steeping?

  2. Strangely you sir are the only doctor who makes sense..normally I hear doctors say..supplements dont work, Vitamins dont work , Spirulina dont work , Orange Juice, Pomegranate , BlackBerries and all the freas fruit dont work either in preventing or curing a disease …what works then I ask and their answer is PHARMACEUTICAL DRUGS…What! Are they insane? I am a veterinarian and I see animals who are fed supplements and fresh food are less likely to fall sick.

  3. Lemon actually prevents the oxidation of the tea Catechins, you can also use ascorbic acid or VitC tablets just break a 500 mg tablet in 4 parts and swallow one of the pieces with the tea, store the rest in an air tight container and use within 24 hrs …about 10ml of fresh lemon juice is enough.add the juice to a cup filled with tea just before you drink it.

  4. You probably shouldn't add lemon to tea. Ever.

    Here's why. The citric acid in lemon increases the bio-availability of aluminium in tea. (http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.119.9558&rep=rep1&type=pdf)

    And why is that bad? It's bad because aluminium is linked to neurodegenerative diseases such as Alzheimer's.

    Anyway, an alternative to lemons to augment the absorption of polyphenols in tea is to add black pepper to it. (http://jn.nutrition.org/content/134/8/1948.full)

    Contrary to what you may think, black pepper-augmented white tea is rather tasty, and not spicy as you may think.

  5. In another video you say that tea from japan is better than tea from china because of the lead. But I don‘t find white tea from japan. So whitch is better: Green tea from japan or white tea from china?
    I would be very thankful for help in this question.

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