La più sana correzione al cioccolato
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DESCRIZIONE: Quale ha i livelli più alti di fitonutrienti benefici: cioccolato da forno, sciroppo di cioccolato, cacao in polvere, cioccolato fondente, cioccolato al latte o cioccolato semidolce? Hai una domanda su questo video? Lascialo nella sezione commenti su http://nutritionfacts.org/videos/healthiest-chocolate-fix/ e cercherò di rispondere esso! E guarda gli altri video sul cacao (http://nutritionfacts.org/topics/cocoa/). Inoltre, ci sono 1,380 altri soggetti (http://nutritionfacts.org /topics/) trattati nel resto dei miei video–sentiti libero di esplorarli anche tu!
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I've been buying LINDT 90% dark and eat just a square or two not even every day …though I do also use my unsweetened cocoa powder…take 1 very ripe banana (speckled all over)…mash it up, add 1 TB of cocoa powder and mix well…you can freeze it for an fake "ice cream" or just eat it. Great stuff! Thanks Doc for all your great vids!
Isn't raw 'cacao' the best?
Some cocoa powders contain milk, right? So, it's a good idea to check the ingredients in the powder.
I just want my chronic fatigue to go away :/
Hershey's chocolate powder is "dutched" or treated with alkali which destroys the antioxidants. Better to use straight cacao powder.