La ricerca di denaro contante e l'acquisto di denaro contante per la creazione di un'azienda

بله قطعا برخی از برنج‌های tiva
 چطور وارد برنج شده؟
آرسنیک چقدر سرطان‌زا است؟
تاثیرات موbus ۱۰µ ۱۰μ آرسنیک دارد؟
آیا برنج قهوه‌ای سالbusdra است؟
برنج کدام مطق® ی ی ی یµا یطق® ی® ی® ی® در ایران انجام شده؟
بهترین روش پخت برنج برای حذف حداکثر میزان آرسنیک، چیست؟
آیا باید برنج‌خوردن را متوفق کنیم؟
آیا محصولات کارخانه‌ای تولید شده از برنج هم مسموم هستند؟
از کجا اطلاعات معتبر و دقیق علمی بیشتر بدست بیاوریم؟

لینک به مراجع و مقالات علمی Numero di telefono:
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2% D8%B1%D8%B3%D9%86%DB%8C%DA%A9
https://www.researchgate.net/figure/Arsenic-levels-mg-kg-in-raw-ri ce-da-paesi-diversi_tbl1_236848478
https://www.hilarispublisher.com/open-access/health-risk-assessment-of-inorganic-and-total-arsenic-content-in-consumed-rice-in-iran-86335.html
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4300444/#: ~:text=Risultati%3A%20Il%20Significare%20arsenico%concentrazione,campioni%20(P%3D0.061).https://www.fda.gov/files/food/published/Arsenic-in-Rice-and-Rice -Rapporto-Valutazione-Rischi-Prodotti-PDF.pdf
https://www .sheffield.ac.uk/sustainable-food/news/new-way-cooking-rice-removes-arsenic-and-retains-mineral-nutrients-study-shows
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19137137/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4300444/
https://nutritionfacts.org/580//27/quanto-arsenico-nel-riso-è-troppo/

100 Risposte a “La ricerca di denaro contante e l'acquisto di denaro contante per la creazione di un'azienda”

  1. جناب مهیار عزیز ممنون از توضیحات شفاف و خوبتون. بشخصه به این بیان رسا وفن بیان زیبا تون همیشه حسادت میکنم 😄 پاینده و سلامت باشین

  2. سلام استاد گرامی! بسیار ممنون از ویدیوهای علمی‌ای که می‌گذارید و ما رو مطلع‌تر می‌کنید و به ما اجازه می‌دید لذت بیشتری از غذاهامون هم ببریم.

    اون قسمت که می‌فرمایید برنج enriched شده رو FDA پیشنهاد خیس کردن نداده چون شاید مواد مغذی اضافه شده از بین بروند، چرا پس پیشنهاد با آب پختن و آبکش کردن برنج رو دادن؟ مگه با آبکش کردن مواد مغذی برنج که اسپری شدن نمی‌رن؟

  3. خیلی ممنونم از زحمتهای شما 😍اگر امکان داره بفرمائید با این شرایط چ مدت برای خیس کردن برنج لازمه؟🙏

  4. خیلی خیلی ممنون. من ویدیوهای شمارو دنبال میکنم و همیشه همه ازم دستور غذاهایی که میپزم رو میپرسند و من کانال شمارو معرفی میکنم. بسیار حرفه ای و اصولی

  5. 💙🎶 ممنون از ویدیو جالب و مفید شما دوست گرامی. در مورد خیس کردن برنج، من با نمک خیس میکنم حتی بعضی وقتها ۲۴ ساعت. 🌱🌸

  6. جناب استانداردهای آب آشامیدنی که در امریکا برای سه دهه تدوین شده. نقشه ای وجود دارد که غلظت ارسنیک را در قسمت های مختلف نشان می‌دهد. کشور های بنگلادش هند پاکستان و بعضی کشورهای غرب آسیا دارای غلظت بسیار زیاد ارسنیک است.
    غلظت ارسنیک در قسمت های مختلف ایران بسیار کم است.
    خوشبختانه ایرانیان بطور بسیار مخصوصی برنج را میپزند یعنی برنج را چندین بار میشویند و بنا براین ارسنیک به مقدار بسیار زیادی شسته می‌شود .
    برنج محصول هند بنگلادش پاکستان تایلند و دیگر کشورهای آسیای غربی داری ارسنیک با غلظت زیاد است. من این اطلاعات را بر اساس مطالعات خودم و اینکه من فوق لیسانس در محیط زیست دارم بعلاوه من در مورد استاندارد ها و قوانین آب وارد هستم و انرا تدریس کردم

  7. ببخشيد برنج كشت شده منظور كدوم مرحله س
    و اگر ممكنه ماركش رو نشان بديد من نتونستم پيدا كنم

  8. استاد گرامی تشکر میکنم از آگاهی که میدهید ، در کشور من همه چی آلوده هست، بزرگترین مسئولیت انسان ، انسانیت هست

  9. استاد ماشالا به شما
    یه تنه پرچمدار فرهنگ و تمدن پارسی هستین
    ❤❤❤❤❤

  10. درود و سپاس بر شما 🙏🙏🙏
    بسیار مفید و عالی بود
    سلامت و پایدار باشید 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

  11. گفته میشه سمی که در حال حاضر دختران ایران زمین توسط قاتلان مسموم میکنند همین ارسنیک میباشد 😬

  12. Hi from 🇯🇵
    Dear Mahyar
    Thanks for very much for educational information.
    I didn’t know how rice could be harmful…in Japan most of side dishes serve with rice and still many Japanese eat rice for breakfast as well.
    And the type we use here is short-grain cultivars of Japonica rice.
    Japanese rice is plump and short and the grains have a higher starch and moisture content.
    Varieties are including white 白米 and brown米 Haigamai

    胚芽米 Buzukimai
    Musenmai
    Zakoku / kokumotsu Gohan 雑穀米
    Michi gome もち米
    They have slightly sweet taste and a characteristically sticky.
    Here we eat them every day not just for sushi.
    Non Japanese rice unfortunately not popular among Japanese but we can get them at Asian stores or Amazon .
    For Japanese rice we don’t use salt and oil only water.
    Thank you I learnt a lot from your excellent programs.
    Have a good time .
    Cheers 🍷🍷🍷🍷🍷have fun cooking .

  13. ممنون از شما، اگر آب کمتری استفاده کنیم فقط غلظت آرسنیک جذب شده در آن بیشتر می شود. چه لزومی داره اینهمه آب مصرف کنیم؟

  14. سلام و وقت بخیر بسیار مفید بود ممنون از شما که اطلاعات مفید خودتون رو با ذکر منبع خالصانه در اختیار همه قرار می دهید امیدوارم همیشه برقرار و سلامت باشید.

  15. درود فراوان بر شما انساندوست مهربان.
    از کلیپهای خوب و آموزنده تان بسیار بسیار سپاسگزارم.

    دانائی
    توانائی
    زندگی خوب و بهتر
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹

  16. عالی بود مثل همیشه استاد ممنون🙏استاد خیس کردن برنج از شب قبل هم خیلی عالی هست من در مورد این مسئله یک ویدئو دیدم که چندین دانشمند خارجی انجام داده بودند از شب قبل ، چند ساعت قبل و ۲ ساعت قبل و از شب قبل کمترین میزان سم و سموم را داشت. سلامت وشاد باشید استاد گرامی 🙏

  17. سلام مهیار عزیز٬ممنون میشم اگر راجع به آب آشامیدنی هم یک ویدیو بسازید۰سپاس

  18. بسیار تحقیقات و مطالب بیان شده عالی بود. سپاسگذارم. ضمنا خیلی خوشحال شدم و برام جالب بود که شما هم مانند بسیاری افراد باسواد از سیستم عامل لینوکس استفاده می‌کنید.🙏

  19. مرسی از توضیحات عالی شما، شما آشپزی کردن یاد می‌دهید نه خوراک پزی و این خیلی ارزشمنده برای ما. ما در توییتر هم خیلی از شما استفاده می‌کردیم اما دیدم که اکانت شما در دسترس نیست متأسفانه.

  20. dorood faravan bar shoma aghay Mahyar. ba tashakor az in videoy besiar informative. Man dar youtube "Dr. Eric Bery ba 9.68 million subscriber" ra donbal mikonam. Ishan ham hamin mataleb ro gofteh va tosieh kardeh keh ba masrafe suppliment celenium mitavan khatar arcenic ro be hade aghal resand. hata gofteh harja celenium bashad arcenic nemimananad, Brazilian nuts daray celenium faravan ast. omidvaram keh in nuts dar Iran bashad. Ba tashakor az video hay khoobe shoma.

  21. با عرض ادب و احترام فراوان خدمت جناب مهيار عزيز ،من عميقأ سپاسگزار
    اين همه إطلاع رسانى شما براى تغذيه سالمتر مى باشم و به داشتن شما مى بالم و قدردانتان هستم .يك جهان سپاس دوست عزيز 👌🙏👏

  22. من برنج bio مصرف می کنم و تقی خیس می‌کنم در آن سیر وپیاز می گذارم و آب کش می‌کنم نمی دانم سالم است یا نه

  23. ویدیوهاتون کوتاه بسازید خیلی بهتر خواهد بود . و در صرف وقت تماشاگر بسیار قابل توجه

  24. سرطان بیش از همه به علت خوردن غذاهای له و خمیری شکل یافته حاصل از پختن آن است
    گندم و برنج هر دو دانه هستن و غذای پرندگان محسوب می‌شوند ، این شاید درست باشد که این دو غذای اصلی انسان باشند اما ما در سطح وسیع کشت کردیم و آنرا آسیاب میکنیم و بعد با پخت تبدیل میکنیم به غذا ولی با خوردن آن چه اتفاقی می افتد

  25. درود بر شما جناب مهیار ، همیشه لذت می برم از آموزش های شما که مخلوطی از منش بالا و فنون آشپزی شماست و من هم تکرار میکنم شعر پر معنای شما را در این شبان یلدای سخت : " هنوز با همه دردم امید درمان است
    که آخری بود آخر شبان یلدا را " 🌹🌹🌹🌹🌹

  26. من وقتی
    که برنج را خیس می‌کنم به جای نمک در آن سیر یا پیاز می گذارم مرسی از زحمت شما ❤

  27. در دهه چهارم به بعد سن آدمی خوردن گربوهیدارات که حالا در بافت ها و عضلات بصورت جرم ها بسیار کوچک در آمده اند و حالت گچ گرفتگی پیدا شده ، باعث درد و یا التهاباتی میشود از آن جمله سیاتیک و دیسک هستن
    وقتی مفصلها این انسدادها را نتوانند تحمل کنند با یک فشار متوسط دچار انحراف میشوند و البت ما معمولن تا سه وعده کربوهیدرات میخوریم و این مسئله تشدید میشود و البت هیچ کس هم در عمر خود پاکسازی نمیکند و این تجمع سموم بیشتر هم میشود

  28. استاد بسیار مطالب مفیدی میفرمایید، خواسته ای داشتم به موضوع این ویدیو مربوط نیست ولی فقط برای زنده نگهداشتن مطبخ ایرانی که چون هدف شما هم این هست و اونم این هست که لطفا از اولین کتاب چاپی آشپزی ایرانی یعنی "طباخی نشاط" نوشته نشاط الدوله هم دستورهایی بفرمایید. بسیار عالی هستش و عالی تر خواهد بود اگر استادی مثل شما دستورهاش رو به تصویر بکشه. ممنون از شما 🌹

  29. ممنون ازتون استاد.نکته جالبی تو این ویدیو فرمودید که من تا حالا بهش دقت نکرده بودم و اون ترکیب نامهای مختلف و خلق یک نام جدید برای کلاهبرداری هستش،من علاقه زیادی به برنج باسماتی دارم مخصوصا پاکستانیش البته قیمت چند برابری برنج خوب ایرانی هم یکی از دلایل اصلیه علاقم به برنج باسماتی هستش اما دلیل اقلی علاقم به این برنج به خاطر قدکشیدن زیادش و بهم نچسبیدن دانه هاش بود قبلا برنج سوپر باسماتی محسن،طبیعت میگرفتم راضی بودم، اینسری دیگه پیدا نکردم یه کیسه سوپر باسماتی بیردانه گرفتم ولی متاسفانه برنجش اصلا قد نکشید و حالت خمیری و بدون طعمی داشت اون کیسه رو کنار گذاشتم رفتم یه کیسه برند یزدان و چندتا نمونه از برنج های باسماتی فله خریدم ولی بازهم دقیقا همون مشکل رو داشتن:برنج خشکشون دقیق مثل نوع مرغوب قدیمی بود ظاهرش، ولی هنگام پخت قد نمیکشن و دانه هاش خمیری و تپل میشن و بی طعم هستن حتی خواستم برم برنج ۱۱۲۱ بگیرم از برندهای معروف که درسته طعم باسماتی رو ندارن ولی همونجوری قد میکشن و دون درمیان تو پخت ،اما در کمال تعجب برند محسن و خاطره خریدم و آوردم خونه پختم برخلاف سالهای قبل این برنجها هم قد نکشیدن و حالت خمیری و بی مزه داشتن.نکته جالب که با صحبتهای شما به ذهنم رسید این بود که ظاهر کیسه ها و گرافیک روشون دقیقا مثل قدیم بود ولی تو قسمت نام یکم دستکاری شده بود و به جای برنج هندی ۱۱۲۱ نوشته بود: برنج سوپر باسماتی ۱۱۲۱ هندی خاطره.واقعا فکر نمیکردم یه روزی پیدا کردن برنج هندی معمولی هم واسمون سخت بشه،مخصوصا اینکه بیشترشون کیسه ده کیلویی پلمپ هستن و امکان خرید مقدار کم به عنوان نمونه فراهم نیست و وقتی ده کیلو برنج میخری و بد درمیاد ضررش خیلی زیاد میشه.موندم چیکار کنم متاسفانه تو شهری که هستم برندهای معتبر برنج باسماتی مثل زیتون طلایی و سلیم موجود نیستن تو خرید اینترنتی هم با احتساب هزینه حمل و نقل قیمتشون با برنج ایرانی یکسان میشه که واقعا نمیارزه چون قبلا من کیلویی سی تومن میخریدم الان باید برنج باسماتی درجه چندم رو بخرم کیلویی صدتومن

  30. سلام و ممنون از برنامه شما. فعلا که سال هاست همه مواد غذایی از آب تا محصولات کشاورزی آلوده شده اند و این آلودگی ها چون وارد بافت و شاید ژن آنها شده از طریق آبکشی یا آبپزی یا خوردن با چیزی یا پختن با چیزی پاک نمی شوند! مثلا پسته ما آلوده به افلاتوکسین است – سیب زمینی و پیاز مشخصا با رنگ سبز سم سولانین دارند ووو شیوع انواع سرطان و بیماری های عجیب و صعب العلاج و حتی فرزندان ضعیف یا معلول و بیمار حاصل همین نحو تغذیه است!! بنظر می رسد مردم معاصر نمی توانند در برابر تغذیه خود راحت و بی توجه باشند! این در حالی است که اکثر ما در کنار اختلالات خورد و خوراک که بارزترین آن بی برنامگی در تغذیه است، اسیر غذاهای آماده بیرون از خانه هم هستیم… 🤔😑😐

  31. سپاس انسان دلسوز و بشر دوست که در راه بهتر زیستن دستمان را در دستان مهربانتان میگیرید و روش خوب زندگی کردن را به ما می آموزید

  32. بسیار سپاس از اطلاعات خوبی که انتقال دادین. خیلی کار شما با ارزشه🙏.
    استاد گرامی اکه بتونید صدای ویدئوهاتون رو بیشتر کنید خیلی ممنون میشم

  33. سلام استاد من چندين بار اب برنج را عوض ميكنم وبعد سه ساعت در اب تازه خيس ميكنم وبد اب را بجوش مياورم وبرنج را با يك قاشق نمك داخل اب خوش ريخته بعد از ١٠ دقيقه برنج را ابكش ميكنم وبعد دم ميكنم.

  34. بادرود دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی کامل وزحمتی که میکشید .باعث افتخار ‌ و سرفرازی است درمقابل افراد فرصت طلب نا آگاه و‌ برنامه های بی محتوا.شاد وسلامت باشید در کنار خانواده عزیزتان.🍷🌹✈️

  35. mahyar jun, I call it research in research and this clip is very very valuable to us, Iranians. I personally thank you for your efforts. I should look into organic rice if exists any. Now we understand why Chinese brothers! try to produce fake rice out of wheat flour!

  36. چیزی ک شمارا درجایگاه یک شف برتر قرار میدهد همینه، اشپزخانه رو تعطیل میکنید و در مقام یک کارشناس پشت میز با یک کامپیوتر مینشینید و اطلاعات ارزشمندی اراعه میدهید، شخصا ملزم ب این هستم ک جنابعالی مطمعن باشید زحمت شما ب چشم و تقیدیر میاید، ممنونوسپاس

  37. درود و سپاس فراوان ،
    مطالب مربوط به برنج بسیـــــــــــــــار مفید و ضروری بود، برنـــج غذای اصلی و تقریبا" هر روزهٔ میزهای ما ایرانیان می باشد . باآموختن پخت صحیح بـــــــرنج از خطــــــراتِ آن کم می شود.
    ســـــــــــــــــــرمایهُ جهــــــــــــــــان انسان های آگاه و " دانشمند "هستند.

  38. درود بر آقا مهیار عزیز، شما از اون دسته آدمهایی هستید که یا کاری را انجام نمیدهید یا به بهترین شکل انجام میدهید. بسیار لذت بردم.

  39. درود طبق تحقیقات جدید در علم تغذیه بهتر است مصرف کربوهیدرات ها به حد اقل برسه. رژیم های کیتو سلامت رو بهتر به ارمغان می آورند.

  40. سلام‌استادمهیارمحترم تشکرازاطلاعات
    عالیتان که‌باتحقیق‌وبررسی‌دراختیار
    مامی گذاریداین‌مشخصه‌‌متفاوت می‌کند
    کانال‌شماراباکانال‌های‌دبگرخدابهترینها
    رابه‌شمابدهدکه‌اینقدرمسئولیت پذیر
    هستیددرپناه‌خداباشیدشماوخانواده
    محترم

  41. با سلام , ممکن خواهش کنم برای گیاه خوارها هم نمونه های مختلف طبخ غذا معرفی کنید, با توجه به امکانات کم ایران که مثل سایر کشورهای دیگه مواد غذایی آماده یا نیمه آماده برای ما در فروشگاه ها به سختی پیدا میشه.
    سپاسگزار …

  42. باید رعایت کنیم واکسن نزنیم و اف دی ای هر چیگفت انجام ندیم برعکسش رو انجام بدیم برای اینکه به فکر مردم نیست

  43. مرسی عالم بود. همیشە وقتی میخواستم برنج درست کردم این سوالرو از خودم میکردم. ایا برنج ارگانیک در کشورهای پیشرفتە ارسنیک دارند؟

  44. درود بر جناب مهیار عزیز ، خیلی عالی بود ،تحقیق جالبی بود .با توجه به گرونی برنج خصوصا برنج ایرانی ،عملا بخش بزرگی از جمعیت مصرف کننده برنج از خوردن آن معاف می‌شوند واز سم کمتری بهره می‌گیرند. با قدردانی از اطلاعات خوبتان .

  45. درود جناب استاد سپاس از توجه شما *این برنج باسمتی بزبان خودما ن چ نوع برنجی هست ودیگر اینک ایا تولید کردن برنج انهم با کود حیوانی باتوجه ب اینکه خوراک دام ها امروزه از انواع خوراکیها تهیه می کنند منجمله زمانی برای غنی کردن خوراک دام از کود اوره استفاده می کردند تولید این برنج می تواند ارسنیک بیشتری داشته باشد با تشکر

  46. درودها جناب مهیار خان عزیز.مانند همیشه مفید وجذاب .واقعا باعث افتخار بنده هستش که عضو کانال فاخر شما هستم .هروقت ویدیوهای جنابعالی رو تماشا میکنم ساعتها انرژی میگیرم .مانا وبرقرار باشید.به امید پیروزی نور بر ظلمت🌹

  47. 🌹 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻. 🌹 درود بیکران نثارتان استاد نارنین 🌹 مثل همیشه عالی و آموزنده 🌹

I commenti sono chiusi.